Grad Trebinje je na konferenciji “Pouzdanost 2023/2024” dobio priznanje “Kruna razvoja privrede”, koje mu je uručio organizator — LRC BIS

U obrazloženju dodjele priznanja, navodi se da je Grad Trebinje u 2022. godini ostvario rast u sve četiri kategorije koje se vrednuju za priznanje: prihoda, broja preduzeća, izvoza i broja zaposlenih.

U ime Grada Trebinja priznanje je uručeno zamjeniku gradonačelnika Draženu Boškoviću.

“Ovo priznanje je potvrda predanog rada Gradske uprave Trebinja da kreira dobro poslovno okruženje za sve koji posluju u našem gradu, ali je ujedno i pozitivan signal investitorima da u narednom periodu ulažu u Trebinje i otvaraju nova radna mjesta”, naveo je Bošković.

On je istakao da je ovo prilika i da se zahvali svim preduzećima koja posluju u našem gradu, koja u saradnji sa Gradskom upravom kontinuirano doprinose razvoju Trebinja u svim oblastima i kreiraju pozitivnog ambijenta za poslovanje.

Trebinje je od 2018. godine nosilac i BFC SEE (Business Friendly Certification) sertifikata kojim se potvrđuje dobro poslovno okruženje.

Konferenciji “Pouzdanost traje od 2016. godine, a cilj joj je da promoviše i ističe privrednike koji iz godine u godinu, svojim radom i zalaganjem, uspijevaju da održe laskavu titulu bonitetno pouzdanih kompanija.