Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske, uz podršku projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“, koji provodi Agencija za razvoj preduzeća Eda iz Banjaluke, a koji se realizuje uz podršku Kraljevine Švedske, i u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske i Područnom privrednom komorom Trebinje, organizuje jednodnevnu obuku za sadašnje i buduće preduzetnice sa područja Istočne Hercegovine.

Obuka na temu „Razvoj brenda i izvozni menadžment“ biće održana u Hotelu Nar u Trebinju, 21.06.2021. godine, od 09.00 do 15.30 časova.

Predavači su Željka Gajić, PR i marketing menadžer, edukator u oblasti digitalnog marketinga, i Miloš Šipragić, doktor ekonomskih nauka, viši istraživač i urednik.

Brendovi su integrisani u globalni kulturni milje, imaju moć da čvrsto povezuju kompaniju i potrošače, kreiraju zajednice lojalnih potrošača i utiču na emocije i ponašanje ljudi. Smatraju se najvrednijom imovinom kompanije i neizostavnim dijelom superiornog nastupa na tržištu. U skladu s tim, tokom obuke će se ukazati na najznačajnije aspekte međunarodnog marketinga i upravljanja brendom u savremenim uslovima poslovanja.

Takođe, tokom obuke će biti diskutovano o globalizaciji, motivima i najvažnijim elementima marketing strategije, u cilju identifikacije i fokusiranja na atraktivna izvozna tržišta. Posebna pažnja će se posvetiti izvorima informacija i istraživanju inostranih tržišta, a učesnicama će biti predstavljene i klauzule INCOTERMS 2020.

U prilogu ovog poziva nalazi se dnevni red i više informacija o predavačima.

Molimo Vas da prijavu na ovu obuku i svoje učešće potvrdite najkasnije do 18.06.2021. godine putem elektronske pošte na adresu: dobrilar@tb.komorars.ba.

Evaluacioni obrazac

Program obuke