Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić razgovarao je danas sa predstavnicima Podruma „Anđelić“ i „Kapitalsofta“ iz našeg grada – Milicom Anđelić, Tomom Ćukom i Branislavom Trninićem, povodom priznanja koja im je uručila Privredna komora Srpske povodom 30 godina njenog rada.

Ćurić je istakao da mu je drago što su trebinjski privrednici prepoznati kao uspješni kolektivi, koji prate inovativne trendove, svoje proizvode baziraju na kvalitetu i konstantno ih unapređuju.

„Upravo ovi privredni subjekti su pravi primjer kako se može uspjeti, ali i koliko je truda, energije i vremena potrebno da se postane prepoznatljiv na tržištu. Podrum ‘Anđelić’i ‘Kapitalsoft’su u tome uspjeli i zato im iskreno čestitam“, dodao je Ćurić.

On je kazao i da je ponosan što je Privredna komora Srpske prepoznala Grad Trebinje kao najbolje ocijenjenu lokalnu zajednicu u okviru BFC sertifikacije i mašem gradu uručila posebno priznanje.

„Imamo preko 90 odsto ispunjenost uslova BFC-a. U prošloj godini smo završili resertifikaciju. Ponosan sam na tim ljudi iz Gradske uprave koji su uspješno iznijeli jedan ovako značajan projekat za nas“, naveo je Ćurić.